Sve aktuelnosti

PRVI PUT 18:-)

Kada se celo odeljenje složi, čuda se dešavaju! Upravo jedno takvo – čudo, iznenađenje... desilo se u sredu, 15. marta, u odeljenju III-11, kada je učenik Ognjen Ivanišević postao punoletan, a drugari u šali dobacuju: 18 – prvi put! Čokoladna torta i svećice, sok, tanjiri, čaše i viljuške – na sve su mislili oni koji su mu priredili nesvakidašnje iznenađenje – ono koje će dugo pamtiti. „Iskreno, baš sam se iznenadio! Bilo je prelepo, dirnuli su me ovim gestom“ – kaže Ognjen. Glavni „krivac“ za mini proslavu rođendana, drugarica iz klupe Nikolina Vojnić Kortmiš ne krije zadovoljstvo zbog uspelog iznenađenja:

  • Ognjen je moj najbolji drug i htela sam nešto posebno za 18. rođendan jer nije svaki dan da neko slavi 18! To je jedna prelepa i jedinstvena prilika. Okupila sam celo odeljenje, pitala ih da li žele da mu nešto priredimo, da se oseća posebno... Svi su se složili! Kada smo ulazili, ja sam nosila tortu, a Stefan Sendi na telefonu pustio pesmu „Srećan rođendan“. Kada nas je Ognjen ugledao, imao je osmeh koji ćemo celog života pamtiti, skoro se rasplakao...

I profesori sa kojima je odeljenje III-11 toga dana imalo čas, čestitali su Ognjenu rođendan, uz parče torte kojim su se zasladili.