Sve aktuelnosti

PRIJEM ZA NAGRAĐENE NA REPUBLIČKIM TAMIČENJIMA

S razlogom ponosan na svoje kolege i đake, direktor Hemijsko-tehnološke škole Nikola Matković još jednom je čestitao svim nagrađenim učenicima i mentorima na sjajnim rezultatima zabeleženim u proteklom vremenu na republičkim takmičenjima. Za sve njih organizovan je koktel u sredu, 22. maja, u učeničkom kutku. Koktelu su, osim rukovodstva škole, prisustvovali učenici i mentori – učesnici republičkih takmičenja u organizaciji Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Da podsetimo, poslednji u nizu više nego zapaženih rezultata (prva i druga mesta) ostvarili su naši učenici na XXVIII Republičkom takmičenju tekstilnih i kožarskih škola Republike Srbije. Tu je i osvojeno prvo mesto na 23. Republičkom takmičenju iz oblasti veterinarske medicine. Pohvale zaslužuju i učenici koji su osvojili treće mesto na Republičkom takmičenju iz hemijske tehnologije, a tu je i osvojeno prvo mesto u Republici za našeg pekara. A školska godina još nije završena…

  • Lepo je biti pozvan i prisustvovati jednom ovakvom događaju! Uspeh je osvojiti jedno od prva mesta u Republici i uvideti koliko to škola ceni. Nadahnut je bio govor direktora, bila sam ponosna u tom trenutku – otkriva Dunja Drobac, koja je uz Maju Vuletić, osvojila treće mesto na Republičkom takmičenju iz hemijske tehnologije (mentori: profesori Ibolja Fenjveši i Svetozar Toković).

Čestitamo!