Sve aktuelnosti

ONI SU – UČENICI GODINE

Đaci generacije na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku Hemijsko-tehnološke škole: Ivana Gabrić i Petra Rajčić, kao i učenik Damir Ademi (najbolji na području rada Hemija, nemetali grafičarstvo) našli su se u probranom društvu najboljih subotičkih srednjoškolaca koje je organizacija “IT Subotica 2030” nagradila vaučerom u vrednosti od 30 hiljada dinara. Na svečanosti upriličenoj u ponedeljak, 19. juna, u sedištu organizacije na Somborskom putu, prisutne je pozdravio Branimir Gajić, ispred inicijative “IT Subotica 2030”, dok je nagrade uručio projekt-menadžer Filip Budanović.

Kao što je i najavljeno na prethodnoj ceremoniji, prvoj po redu, održanoj pre tačno godinu dana, već ove godine uz đake generacije, nagrađeni su i đaci koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima, kao i one koji su se istakli u izradi nekih značajnih projekata.

  • Cilj nam je da dokažemo najboljim đacima da se trud i rad isplate, ali i da ih motivišemo da ostanu da žive i rade u svom gradu. Subotica je grad u kom za njih ima perspective - ističe Filip Budanović.