Sve aktuelnosti

MAKSIMALNE FUDBALERKE!

Na Republičkom školskom prvenstvu u futsalu, održanom u sredu, 10. maja, na Srebrnom jezeru i u Velikom Gradištu, učenice Hemijsko–tehnološke škole odbranile su titulu prvaka Srbije, osvojivši prvo mesto - uz maksimalan učinak. Učenice naše škole i ove godine pokazale su da su najbolje u Srbiji, ostvarivši maksimalne četiri pobede i samo jedan primljen gol! Posle pobeda nad rivalima iz Leskovca (7:0), Pančeva (9:1), Čačka (8:0), u finalu je savladana Sportska gimnazija iz Beograda sa 5:0 i pehar je stigao u naše ruke...

  • Kao prvaci ponovo smo se plasirali na svetsko prvenstvo koje će se održati u oktobru u Beogradu. Sve je prošlo odlično, kod devojčica se vidi napredak – ni na jednoj utakmici pobeda nije bila sporna. Svakako tome je doprinela i saradnja sa Fudbalskim klubom “Spartak” koji nam izlazi u susret, kao i mi “Spartaku” – ističe prof. fizičkog vaspitanja Arpad Nađ Varjaš.

Čast da predstavljaju Srbiju na Svetskom školskom prvenstvu imaće učenice koje su i izborile ovaj sjajan rezultata: Gabrijela Jović, Marija Rajić, Georgina Pataki, Milica Gaković, Sara Okuka, Jovana Gabrić, Nikoleta Praštalo, Anđela Marković i Anđela Radonjić.

            Čestitamo ekipi Hemijsko-tehnološke škole!