Arhiva

BRAVO ZA SPORTISTE!

BRAVO ZA SPORTISTE!

Na nedavno održanom okružnom prvenstvu u streljaštvu, učenik Hemijsko-tehnološke škole Luka Ivković u jakoj konkurenciji osvojio je drugo mesto i plasirao se na republičko takmičenje koje će se održati početkom decembra u Valjevu.

- Boje škole u stonom tenisu branili su: Damir Ademi, Staša Đokić i Gabrijela Jović. Ženska ekipa osvojila je treće mesto, a i u pojedinačnoj konkurenciji naši učenici su se pristojno borili. Kada je u pitanju atletika, našu školu u ženskoj konkurenciji predstavljala je Zora Takić, i u disciplini 400m zauzela sedmo mesto. U muškoj konkurenciji, u ekipnom takmičenju, Hemijsko-tehnološka škola zauzela je drugo mesto u sledećem sastavu: Uroš Čejić, Andrej Bošnjak, Nenad Stantić, Mihailo Drašković, Momčilo Pejaković, Danilo Doknić, Andrej Bošnjak, Viktor Gužvanj i Devid Sili – ističe prof. Arpad Nađ Varjaš.

Takmičenje u streljaštvu održano je u prostorijama Streljačkog kluba „Spartak“, u stonom tenisu – u Hali sportova, dok su se atletičari „borili“ na stadionu Fudbalskog kluba „Spartak“.

Bravo za sportiste!