RASPUST DO 18. JANUARA

Zimski raspust ove godine, zbog trenutne epidemiološke situacije, jedinstven je za sve đake i trajaće do 15. januara - drugo polugodište počinje 18. januara, ali se za sada ne zna da li će se učenici i nastavnici vratiti u školu, ili će se nastava i dalje odvijati onlajn. Do tada, učenici Hemijsko-tehnološke škole imaće još jedan susret sa školom u ovoj godini – podela đačkih knjižica predviđena je 29. i 30. decembar – u školskom dvorištu, da bi sledeći dolazak u školu (za vreme raspusta) bio planiran radi organizovanja dopunske i dodatne nastave.

Iz Ministarstva prosvete đacima poručuju da slobodno vreme ispune kvalitetnim sadržajima – knjigom i igrom, ali i da vode računa o epidemiološkim merama kako bi spremni krenuli u nove izazove u drugom polugodištu.

Svesni da je deci najviše nedostajalo uobičajeno druženje i neposredna komunikacija sa vršnjacima i nastavnicima, i njima i sebi želimo da se situacija što pre vrati u normalne tokove. A do tada, kolektiv Hemijsko-tehnološke škole poručuje:

ČUVAJTE ZDRAVLJE – I SVOJE I TUĐE, I SREĆNI PRAZNICI!

Naši partneri