Gostovanje u emisiji «Čuvajmo mentalno zdravlje»


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /home/hemteh/public_html/hts.edu.rs/images/slike/articles/parlament/mentalno/

Učenici Hemijsko-tehnološke škole su i ove školske godine bili gosti u emisijama «Čuvajmo mentalno zdravlje» koja se emituje na TV „City". Voditelji emisije su poznati i uvažavani dr Tačić Jadranko i viši medicinski tehničar Milanović Predrag.
Cilj svake emisije je da mladi iznesu svoje stavove i mišljenja o raznim temama, kao na primer o diskriminaciji i toleranciji i mentalnom zdravlju, porodici i mentalnom zdravlju, praznicima i mentalnom zdravlju, materijalnim i duhovnim vrednostima.
Gosti emisije bili su učenici: Jelena Koprivica iz odeljenja IV-13, Mona Simić iz odeljenja II-11, Blanka Kele iz odeljenja III-1, Darko Čović i Dejan Savić iz odeljenja IV-11, Bojan Kopilović, Marko Dropić, Milica Šumonja i Dejan Prićić iz odeljenja III-11.

 

Učenički parlament je organizovao humanitarnu akciju skupljanja slatkiša, igračaka i odeće. Direktorica škole Iboljka Đokić i učenice odeljenja II-13 su slatkiše odnele deci škole «Žarko Zrenjanin» 18.12.2012. godine. Igračke i odeća su donirani Karitasu.