VEBINAR ZA UČENIKE

image213"Onlajn otisak, rizici i pravo na zaštitu dece tokom pandemije korona virusa" – naziv je vebinara koji je tokom prošle nedelje održan u Hemijsko-tehnološkoj školi, okupivši odeljenja II-13, III-13 i III-15 sa odeljenjskim starešinama. Vebinari su osmišljeni kao onlajn radionice u okviru projekta "Učenje o pravima deteta kroz vršnjačke edukacije u školama", iza kojeg stoji klub “Dx”, pri Centru za prava deteta.

Učenici su se upoznali sa tekstom Konvencije o pravima deteta i njenih protokola, odgledali video tutorijale i učestvovali u interaktivnom kvizu.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo da je sve proteklo u najboljem redu i da nam je uspeo ovaj nov poduhvat - organizacija vebinara za učenike, sa kojim do sada nismo imali iskustva – istakla je Vanja Mihajlović, školski pedagog.

Da je, osim malih tehničkih problema sa kojima se susrela druga grupa učesnika, sve proteklo u najboljem redu, potvrdila je i Tamara Tomašević, koordinatorka kluba “Dx” - Centar za prava deteta, zahvalivši se školi na sjajnoj organizaciji.

Naši partneri