PARLAMENT PODELIO POKLONE

0006
Predstavnici Učeničkog parlamenta Hemijsko-tehnološke škole, predvođeni koordinatorkom – profesorkom Jelenom Dulić, sakupljali su novac za pomoć učenicima Školskog centra „Dositej Obradović“. Sakupljeno je 9.000 dinara i od tog novca kupljen je školski pribor i slatkiši. Deca su, u znak zahvalnosti, pripremila kratku priredbu.

Opširnije...

RADIONICA KAO PRVI KORAK

naslovna

U ponedeljak, 9. oktobra, u Hemijsko-tehnološkoj školi, održana je radionica za nove članove Učeničkog parlamenta, učenike prvih razreda. Budući „parlamentarci", pažljivo su saslušali nekoliko predavanja koja su imala za cilj da im približe način funkcionisanja Učeničkog parlamenta, ali i daju potrebne informacije u vezi sa načinom komunikacije, pisanjem zapisnika, izradom plakata i flajera...

Opširnije...

UČENIČKI PARLAMENT KAO DEDA MRAZ

naslovna

Akcija Učeničkog parlamenta Hemijsko-tehnološke škole „Praznični humanitarni paketići“ obradovala je decu Školskog centra za slušno oštećena lica sa Domom učenika „Dositej Obradović“. Zahvaljujući novčanom prilogu koji su prikupili đaci i profesori, predstavnici Parlamenta poklonili su deci u četvrtak, 15. decembra, paketiće sastavljene od školskog pribora, voća i slatkiša.

Opširnije...

PRVI PUT U LABORATORIJI

IMG 20161109 091802

Povodom svetskog dana nauke, u Hemijsko-tehnološkoj školi organizovan je dan posete školskoj laboratoriji, učeničkom kutku, školskoj biblioteci, školskoj pekari, učionici za proizvodnju sapuna, kao i školskoj šivaoni. Naši gosti bili su korisnici Dnevnog boravka doma za decu ometenu u razvoju – „Kolevka". Školu je posetilo devet punoletnih korisnika Dnevnog boravka i jedan vaspitač.

Opširnije...

UGLEDNA RADIONICA UČENIČKOG PARLAMENTA

naslovna rad

Ugledna radionica, realizovana 11. oktobra, okupila je učenike prvog razreda - predstavnike Učeničkog parlamenta. U okviru radionice, učenici su upoznati sa sledećim temama: „Poslovnik, kodeks ponašanja, zadaci, ciljevi Učeničkog parlamenta", „Komunikacija", „Organizacija rada", „Kako napraviti plakat, pano, flajer" i „Kako voditi zapisnik".

Opširnije...