JESEN U “LETNJOJ” UČIONICI

Ponos Hemijsko-tehnološke škole, letnja učionica u dvorištu, osvanula je u novom ruhu – jesenjem! U skladu sa godišnjim dobom, u njoj boravi jedna dama okružena plodovima jeseni, a sve je plod rada i truda (ali i sjajne ideje!) profesora i učenika sa područja rada - Tekstilstvo i kožarstvo.

- Projekat je deo priče o modelima ukrašenim lišćem i cvećem - "Kada priroda dizajnira". Ideja je bila oplemeniti našu prelepu letnju učionicu sezonskim kreacijama i maštom modelara odeće, pa smo postavili i foto-kutak da učenicima koji borave u letnjoj učionicu bude interesantnije i lepše – objašnjava prof. Kata Suknović.

Bundevice su šili učenici odeljenja I-10, kreaciju haljine na krojačkoj lutki izradili su đaci odeljenja III-10, a modele ukrašene jesenjim motivima ponele su devojke iz odeljenja IV-15: Dunja Mačković, Dajana Milunović i Anđela Lebović. Za osmišljavanje foto-kutka zaslužan je učenik odeljenja IV-10 Gerge Terenji. U školski projekat uključili su se nastavnici: Ivet Kuzmanov, Sabina Pećerić, Ana Žigmanov Vuković i Kata Suknović. Veliko bravo svima!

Naši partneri